Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Nie moge uruchomić Zombie

Dinuś

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko. Od jakiegoś czasu nie mogę uruchomić zombie i nie wiem dla czego :(. Gdy odpalam prosi mnie o uprawnienia administratora i klikam Tak to zaraz znowu się tak powtarza i nie mogę włączyć gry a jak klikne Nie to wyskakuje coś takiego : http://scr.hu/0ejx/f7y33

Jak zrobić by dało się grać bo wgl nie mogę zagrać w zombie :<

Pozdro.

Opublikowano

Daj strone do najnowszch sterowników : ATI Randeon HD 5570, komp 64bit win7 profesional.

@edit

Sprawdzałem spójność i nic, a reinstalla robiłem.

Ps: chyba coś jest z ikonką(aplikacją) zombie.

Podeśle ktoś taką instalke ? to nazywa się tak: t6zm.exe(win xp), t6zm(win 7)

Opublikowano

Jaki masz system ???

...Życie jest jak gra...

...Nie mozesz dac sie wyeliminowac...

-=-POMOGLEM-=-

"Daj Lajka +"

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Jak nie uda się z reinstalem steama to format - miałem taki sam problem z MW3 :)

Co prawda takie coś jak ty masz miałem jeszcze w blopise 2 na multi ale zwykła spójność wystarczyła

tmpqe.png

Opublikowano

Dobra sprawa jest dziwna... zainstalowałem zombi na 2 kompie i działa. Grałem 3 mecze no i działa. Jak próbuje teraz na 1 kompie włączyć to klikam Tak i jest cały czas przygotowywanie do uruchomienia Call Of Duty bla bla bla. I czemu ta zakała nie działa ?

Opublikowano

Wydaje mi się, że zaid zaproponował bardzo kontrowersyjną propozycję, jednakże ona może pomóc :)

POWODZENIA :D

tmpqe.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...